Tàrtar de truita fumada
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Svalbard i Jan Mayen
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de filets de truita fumada
- 2 escalunyes
- 1 manat d'anet
- 2 cullerades de suc de llimona
- Sal y pebre
- 1 cogombre
- 2 cullerades de vinagre
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Pebre a les Flors
- Amanida per guarnir
Elaboració
Els filets de truita, les escalunyes i anet tallar finament per separat.
Barreja el peix, la ceba i una mica d'anet.
Condimenta amb suc de llimona, sal i pebre.
Pele el cogombre, treu les llavors i talla el cogombre a daus petits.
Barreja amb la resta d'anet, el vinagre i l'oli.
Assaona amb el pebre a les flors i sal.
Distribueix el cogombre amb un anell de presetacio i prem lleugerament.
Distribueix per sobre el tàrtar de truita.
Treu els anell amb cura.
Guarneix amb amanida i serveix
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2054 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.